Lingerie

Marie Jo, PrimaDonna, Aubade, MEY en meer!

Veel vrouwen onderschatten de kracht van een mooi en goed passend setje ondergoed. Durf lingerie eens op een andere manier te bekijken. Naast de functionele aspecten is lingerie zoveel meer! Het is een onmisbare accessoire bij jouw outfit. Het dragen van de juiste lingerie zal jouw zelfverzekerdheid een boost geven waardoor je stralend de dag door zal komen. En wie wil dat nou niet? Wij hebben een ruim aanbod merken waardoor er altijd wel iets geschikts voor je tussen zit. Denk hierbij aan hoogstaande merken als Marie Jo, PrimaDonna, Aubade, Mey, Anita en Rosa Faia. Daarnaast heeft Lincherie Groningen als enige boetiek in Groningen het merk Empreinte in het assortiment.

Vind jouw perfecte match

Bij Lincherie Groningen vind je setjes van goede kwaliteit en mooie pasvormen. Beschik je over een volle cup? Dan zijn de balconnet BH’s of BH’s met een hoge cup een goede optie voor jou. Die bieden meer ondersteuning en staan ontzettend mooi. Op zoek naar een BH die onzichtbaar moet zijn onder dat ene strakke jurkje? Dan zijn naadloze of strapless BH’s de oplossing. Heb je een kleinere cup en zou je graag iets meer volume willen creëren? Pas dan eens de push-up of voorgevormde BH’s in ons assortiment. Beugelloze BH’s kun je ook in ons assortiment vinden.

Mix en match de BH met een slip naar keuze. Strings, tailleslips, hotpants, shorts of rio slips, wij hebben het allemaal in onze boetiek in Groningen. Vind een kleur, shape en stijl wat bij jou past en gún jezelf het setje wat je op het oog hebt!

Breed aanbod maten en persoonlijk advies

Bij Lincherie Groningen weten wij dat elke vrouw uniek is. En dat is juist iets wat we moeten vieren! Daarom beschikken wij over BH cupmaten van A tm K. Weet je niet zeker wat je maat is of wil je weten welke pasvorm bij jou het mooiste staat? Kom dan eens gezellig langs in de boetiek om je maat op te laten meten met onze innovatieve 3D-meetspiegel. Onze professionele Lingerie Stylistes staan klaar om gratis persoonlijk advies te geven en te helpen in de zoektocht naar de juiste lingerie.

Wil jij de perfecte vorm?

Onze professionele stylistes staan te popelen om jou te kunnen helpen naar het perfecte setje, kom snel langs en laat je  adviseren. Jouw BH is onze passie!

Merken Lingerie