Onze boetiek

Ruime paskamers met privacy

Onze boetiek is te vinden in hartje Groningen en is modern ingericht. We beschikken over ruime paskamers. Zo kun je op een comfortabele manier passen in alle ruimte en rust. Tijdens het stylen en passen begrijpen wij dat vrouwen zich soms druk maken om hun hygiëne. Bij ons liggen handdoekjes voor het grijpen en kun je je ná het passen even opfrissen en staat een glaasje water voor je klaar (of twee).

Professionele gediplomeerde stylistes

In onze boetiek zul je geholpen worden door professionele Lingerie Stylistes die speciaal opgeleid zijn. Zij kunnen jouw maten opmeten, het juiste advies geven en je persoonlijk stylen. Dat hoort bij onze uitstekende service! Daarnaast respecteren onze Lingerie Stylistes jouw privacy en zullen dat in acht nemen tijdens het passen. Samen gaan jullie op zoek naar het juiste setje wat bij jou wensen, gelegenheid en stijl past. Zo weet je zeker dat je tevreden de boetiek uit loopt!

Geef lingerie cadeau!

Iedereen is welkom in onze boetiek. Wil jij iemand verrassen maar heb je geen idee welk setje geschikt is? Loop dan eens binnen voor vrijblijvend advies. Onze Lingerie Stylistes kunnen je advies geven en vertellen je waar je op moet letten bij het aanschaffen van het toekomstige favoriete setje van de gelukkige ontvanger! Een cadeaubon is een superleuk alternatief!

Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen in onze boetiek. Neem je moeder, dochter(s) of vriendinnen mee en maak van lingerie shoppen een leuke, unieke, luxe ervaring!

Een stapje verder dan ‘even shoppen’

Bij Lincherie Groningen kun je terecht voor bikini’s, badpakken, tankini’s en accessoires. Kom eens gezellig langs in onze boetiek in Groningen. Wij staan klaar om je te helpen in je zoektocht naar het perfecte stijl-item dat bij jou past. Meer informatie nodig? Kom langs!