Onze werkwijze

Méér dan shoppen

Shoppen bij Lincherie Groningen is niet zomaar even shoppen. Naast dat je bij ons een ruim aanbod lingerie, nacht-, bad- en beenmode kan vinden uit de nieuwste collecties, gaat het bij ons een stapje verder dan ‘even shoppen’. Wij vinden het belangrijk dat jij de ultieme winkelervaring hebt in onze boetiek die jij niet snel zal vergeten.

Gratis advies van opgeleide stylisten

Kom je een bezoekje brengen maar heb jij eigenlijk geen idee wat voor lingerie, nacht-, bad- en beenmode bij je past? De oneindige keus in merken, stijlen, modellen, snitten en details is geweldig maar kan er ook voor zorgen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wees gerust, daar zijn wij voor! Wanneer je onze boetiek bezoekt, kun je er zeker van zijn dat je op de juiste manier geholpen wordt. Elke vrouw is uniek, heeft een andere look en bezit over een eigen stijl. Dat begrijpen wij! Daarom werken er professionele Lingerie Stylistes in onze boetiek die je gratis persoonlijk advies geven. Onze gepersonaliseerde service is er voor elke vrouw, van alle leeftijden en maten.

Laat je gratis stylen door professionals

Onze medewerkers zijn speciaal opgeleide Lingerie Stylistes. Zij kunnen jouw BH maat opmeten en weten precies welke pasvorm voor jou geschikt is. De Lingerie Stylistes luisteren naar jouw wensen en behoeften en denken graag met je mee. De tijd wordt genomen om een juist advies op maat te geven. De Lingerie Stylistes houden rekening met je lichaamsvorm, jouw persoonlijke stijl, smaak, huidtint en gelegenheid waarop je de BH zou willen dragen. Daarnaast weten zij alles over de collecties en kunnen een aantal setjes voor jou zoeken die je dan gerust kunt passen. Wie wil er nou niet persoonlijk gestyled worden door een specialist? Onze Lingerie Stylistes staan ook klaar om vrouwen te helpen die een strijd tegen borstkanker voeren of voerden. Mooie goed passende lingerie is er voor iedereen. Wij beschikken over prothese -BH’s en –badpakken. Onze Lingerie Stylisten weten precies hoe ze je kunnen helpen. Kom langs in onze boetiek in Groningen voor gratis persoonlijk advies en styling op maat.

De ultieme shopping experience

Kortom, bij Lincherie Groningen draait het niet alleen om de succesvolle aankoop maar ook om de shopping experience zelf. Bij ons ben je altijd welkom voor een gratis styling advies. Wil je zeker weten of er tijd voor vrij is voor een persoonlijke styling? Dan mag je altijd even bellen. Tot snel!

Deskundig advies op maat!

Bij Lincherie Groningen kun je terecht voor bikini’s, badpakken, tankini’s en accessoires. Kom eens gezellig langs in onze boetiek in Groningen. Wij staan klaar om je te helpen in je zoektocht naar het perfecte stijl-item dat bij jou past. Meer informatie nodig? Kom langs!
<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d9554.954450197403!2d6.5649583!3d53.2225349!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0x2edd5554f2e75850!2sLincherie+Groningen!5e0!3m2!1snl!2snl!4v1533829094578" width="100%" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>