Prothese BH’s

Prothese BH’s en prothese badpakken

Het zelfvertrouwen van vrouwen verhogen door de juiste match lingerie of badmode te vinden, staat bij Lincherie Groningen voorop. Niets is mooier om te zien dan vrouwen die zelfverzekerd en blij onze boetiek verlaten. Dit zou zeker moeten gelden voor vrouwen die een strijd voeren of voerden tegen borstkanker. Er is geen enkele reden om te denken dat leuke badpakken of mooie lingerie niet voor iedereen is. Wij beschikken over mooie badpakken en BH’s die aangepast of aan te passen zijn voor protheses.

Aanpassingen en advies op maat

Bij Lincherie Groningen vinden wij het belangrijk dat elke vrouw zich zelfverzekerd voelt. Juist vrouwen wiens wereld op de kop is gezet door borstkanker. Wij willen je graag tonen dat vrouwen met een prothese net zo goed een mooi setje lingerie of badpak kan dragen! Je hoeft geen afscheid te nemen van mooi kant of leuke printjes. Onze professionele Lingerie Stylisten staan voor je klaar om een setje lingerie of badkleding te vinden wat bij je past. BH’s zijn soms aan te passen aan de prothese. Zo zorgen we ervoor dat alles perfect zit. Kom eens langs in de boetiek, onze Lingerie Stylistes staan voor je klaar om je de juiste service op maat te geven.

Ruime paskamers met privacy

Onze boetiek is te vinden in hartje Groningen en is modern ingericht. We beschikken over ruime paskamers. Zo kun je op een comfortabele manier passen in alle ruimte en rust. Tijdens het stylen en passen begrijpen wij dat vrouwen zich soms druk maken om hun hygiëne. Bij ons liggen handdoekjes voor het grijpen en kun je je ná het passen even opfrissen en staat een glaasje water voor je klaar (of twee).

Wil jij de perfecte vorm?

Bij Lincherie Groningen beschikken we over professionele lingerie stylistes die jou kunnen helpen naar het perfecte setje, kom snel langs en laat je  adviseren!